Roots agenda – Grasduinen agenda 2012 3 foto’s van mij!

Ik kon het bijna niet geloven toen ik een mail van een collega fotograaf kreeg dat er van mij 3 foto’s geplaatst zijn in de natuur agenda van Roots/Grasduinen. Dus snel deze agenda gekocht en ja hoor! Er stonden 3 fotos op een volledige pagina afgedrukt. Ik ben natuurlijk erg trots en blij dat mijn foto’s geselecteerd zijn uit toch iets van 1200 inzendingen.

Dit zijn ze:

Pimpelmees

Pimpelmees

 

Icarus blauwtje

Icarus blauwtje

 

 

Pareltjes op wilgenkatje

 

 

This entry was posted in Nieuws.

6 Comments

 1. Wil Doorn Meijne 16 oktober 2011 at 17:30 #

  Kan me voorstellen dat je een gat in de lucht springt als er drie foto’s in de agenda komen! Maar ze zijn heel mooi! Was even aan het snuffelen op natuurshot en kwam op je site.

  groet Wil

 2. Joanne 2 maart 2012 at 17:25 #

  Hallo Ed,
  Ik heb vanmiddag de agenda van Roots besteld. Je staat er in met 3 foto’s vertelde je, maar welke zijn dat? Is dat ook die gewèldige foto van de pimpelmees? Zo’n schijnbaar simpel vogeltje, en zo perfect weergegeven in alle schoonheid..
  Jammer dat we geen kopiën kunnen maken van een foto. Ik snap je bescherming wel, maar behalve je link, die ik naar veel vrienden en familie heb gestuurd, zou een foto om te laten zien aan mensen zonder computer (ja, die zijn er nog!) ook zo fijn zijn. Denk je er nog eens over na asjeblieft?
  Vriendelijke groet,
  Joanne

  • Ed 2 maart 2012 at 20:21 #

   Hallo Joanne.
   De 3 foto’s die erin staan heb ik hierboven staan. Kopieren sta ik echt niet toe want voor je het weet heeft Jan en alleman de foto’s voor eigen gebruik.
   Ik kan als je dat wilt tegen betaling wel een afdruk voor je laten maken en je die toesturen.
   Groet, Ed.

   • Joanne 6 maart 2012 at 17:07 #

    Hallo Ed,
    Ja, dat begrijp ik ook wel. Maar de vraag kwam omdat verder binnen Roots wel en aantal fotografen de gelegenheid tot kopiëren geven, en ik daardoor dacht dat jij dat nog ging veranderen. Sorry. Niet doorgedacht.
    Mijn dochter en schoonzoon wonen in Heerhugowaard en we zijn van plan daar gedurende april een aantal dagen te logeren.
    Is het goed dat ik je dan mail en we een afspraak kunnen maken om die afdrukken te halen? Zou erg fijn zijn en natuurlijk betaal ik ze. Voor niets gaat de zon op, toch?
    Groet, Joanne

    • Ed Stam 7 maart 2012 at 14:28 #

     Hallo Joanne,
     Aan welke foto en welke afmeting had je gedacht.

 3. Joanne 7 maart 2012 at 18:09 #

  Ed,
  De pimpelmees en de foto van de vos die drinkt uit het water. Maar over dat laatste moet ik me nog even beraden, want het is bijna onmogelijk uit je prachtige opnames te kiezen. Ik wil ze namelijk graag schilderen in olieverf. Of pleeg ik dan ook plagiaat? Hoop het niet! Afmetingen 20 bij 25 cm. Is dat allemaal mogelijk?
  Hoor graag.
  Groet,
  Joanne