Vossen in de sneeuw

Een wens van mij was om eens een vos in de sneeuw te fotograferen. Samen met een groepje mensen van natureshot hadden we afgesproken om op vrijdag 3 februari naar het AWD te gaan. Wat bleek! Die bewuste dag was het vooruitzicht sneeuw. En sneeuwen deed het. Prachtig was het, wat hadden we een geluk. Heerlijk kunnen genieten van de vos en dan ook nog foto’s maken. Soms was het best lastig om scherp te stellen met al die sneeuwvlokken maar er waren er toch best een aantal gelukt. Het was een super leuke en gezellige dag geworden. Aan het eind nog even samen een lekkere kop koffie gedroken en toen aansluiten in de file want de sneeuw veroorzaakte veel last voor het verkeer.

 

 

This entry was posted in Nieuws.

3 Comments

 1. Joanne 26 februari 2012 at 12:12 #

  Mjinheer Stam, uw foto’s zijn onwaarschijnlijk mooi! Ik ben vanochtend op uw site terechtgekomen, maar kan er niet toe komen om de site te sluiten. Zò indrukwekkend, zo zuiver, zo scherp tot in alle details, en voor alles zo leerzaam.
  U bent een ongelooflijke kunstenaar!
  Dank voor deze heerlijke zondagmorgen die u mij hebt gegeven met uw talent!

 2. j van der vijver 27 september 2014 at 18:35 #

  Mijnheer Stam, werkelijk schitterende natuurfoto’s. Verkoopt u ook foto’s en zo ja zijn deze dan op formaat te bestellen?

  • Ed Stam 4 maart 2015 at 22:18 #

   Bedankt voor het compliment. Ja hoor, de foto,s zijn te koop in diverse maten.