Roodborsttapuit

Via een bevriende fotograaf kreeg ik een plekje door waar een paartje Rodborsttapuiten zou zitten. En ja hoor aan de rand van een aardappelveld midden in de polder vond ik ze. Ik wist niet dat deze soort hier overwinterde en in een polder in een aardappelveld verwachtte ik ze al helemaal niet. Maar goed na een tijdje wachten kwamen ze nieuwschierig mijn kant op en kon ik er een paar leuke foto’s van maken. Todat er een Sperwer over scheerde, toen lieten ze zich niet meer zien. De volgende dag nog eens terug gegaan en toen kreeg ik ook nog een paar momenten om ze mooi te fotograferen.

Roodborsttapuit-4Roodborsttapuit-3Roodborsttapuit-9Roodborsttapuit-8Roodborsttapuit-6Roodborsttapuit-7Roodborsttapuit-5

 

This entry was posted in Nieuws.

One Comment

  1. Marichal Claude 12 januari 2013 at 11:24 #

    Superbe,merci.