Zuidpier IJmuiden

Samen met een aantal NFF fotovrienden naar de Zuidpier geweest om strandvogels te fotograferen. Het was die ochtend echt perfect weer. Mooi licht, een rustige zee en oostenwind maakten het de perfecte omstandigheden om mooie foto’s te maken. Ik heb geprobeerd om zo laag mogelijk de vogels te fotograferen zodat er een mooi intiem beeld ontstaat en de achtergrond lekker vaag en zacht wordt. Wat later op de ochtend stak de wind flink op waardoor het zand begon te stuiven. Een aantal Bontbekplevieren bleven ongestoord op het strand staan en trotseerden de zandstorm met de kop in de wind. Ongeloofelijk dat ze geen last van het zand hadden. Bijgaand een impresie van die ochtend.

Bontbekplevier-8Drieteenstrandloper-12

Bontbekplevier-5 Bontbekplevier-7 Bonte strandloper-2 Bonte strandloper-3 Bonte strandloper-4 Drieteenstrandloper-8 Drieteenstrandloper-9 Drieteenstrandloper-10 Drieteenstrandloper-11 Rosse Grutto-1 Rosse Grutto-2 Rosse Grutto-3

 

This entry was posted in Welkom.

One Comment

  1. ed mather 16 oktober 2013 at 22:15 #

    prachtige serie!