Een dagje in een vogelhut

Samen met 2 collega fotografen van het Natuurfotoforum NFF in de hut van het Centrum voor Natuurfotografie geweest. Meteen bij aankomst waren er al leuke soorten die af en aan vlogen. Een leuke hut, ingegraven in de grond met een klein water poeltje er voor. Je kon zelf de setting bepalen, na wat stoeien met verschillende stronken en stammetjes rustig wachten op wat komen gaat.  Het werd een aardige drukte met allerlei soorten waarvan ik de kuifmees, de glanskop en de boomklever de leukste soorten vond omdat ik ze nog nooit goed heb kunnen fotograferen. Omdat de hut in het  bos ligt moest de iso waarde wel aardig omhoog om de vogels er goed scherp op te krijgen. De meeste vogeltje waren razend snel en zaten geen moment stil. Bijgaand een impressie.

Boomklever-1 Boomklever-2 Glanskop-1 Glanskop-2 Grote-Bonte-Specht-7 Heggenmus-4a Heggenmus-6 Kuifmees-1 Kuifmees-3 Kuifmees-4 Pimpelmees-19 Roodborst-12 Roodborst-13

This entry was posted in Welkom.